Diensten

Ontruimen Delft

Woningontruiming

Wij ontruimen de woning op respectvolle wijze. Dit doen wij door de meubelen netjes te demonteren. Wat nog bruikbaar is proberen wij zoveel mogelijk een herbestemming te geven. De overige inboedel voeren wij verantwoord voor u af. Het verwijderen van de achtergebleven vloerbekleding behoort ook tot de mogelijkheden. De woning leveren wij standaard bezemschoon voor u op. Zijn er verdergaande schoonmaakwerkzaamheden gewenst, dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen.

Opleveren huurwoning

Wanneer u (liever) niet bij de oplevering kunt of wilt zijn, dan kunnen wij de oplevering van de woning met de woningbouwvereniging afwikkelen. Wij verzorgen dan samen met de verhuurder de eindinspectie en noteren de laatste meterstanden. U ontvangt een foto van de opgegeven meterstanden zodat u de eindafrekening kunt controleren.

Opleveren koopwoning

Wanneer de woning na ontruiming in de verkoop gaat, zorgen wij ervoor dat de woning gereed is voor verkoop wanneer wij de woning opleveren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de woning liever eerst gedeeltelijk ontruimd wilt hebben, bijvoorbeeld omdat u vloer- en raambekleding of andere goederen ter overname aan wilt bieden. Mocht een koper afzien van overname, dan kunnen wij voordat de woning opgeleverd moet worden, alsnog de achtergebleven goederen ontruimen. Het netjes maken van de tuin behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Wij kijken naar het totaalplaatje om de woning verkoopklaar te maken. Wij bespreken uw wensen of specifieke wensen van de makelaar vooraf. Met verschillende makelaars hebben wij een prettige samenwerking.

Herstelwerkzaamheden

Huurwoningen of (service)appartementen dienen vaak volgens bepaalde richtlijnen opgeleverd te worden. Ontruimen Delft zal volgens deze richtlijnen te werk gaan en indien nodig voeren wij kleine herstelwerkzaamheden voor u uit. U kunt hierbij denken aan achtergebleven spijkers in muren en het herstellen van gaatjes. Gaat het om grotere herstelwerkzaamheden, zoals het witten van muren of plafonds, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over een breed netwerk van professionele en betrouwbare partners.