Onze werkwijze

Ontruimen Delft

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat Ontruimen Delft de woning netjes en respectvol ontruimt.

Persoonlijk

Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij werken daarom niet met tussenpersonen. U doet rechtstreeks zaken met ons. Dan weet u precies wie er over de vloer komt, dat is wel zo prettig. Wij snappen dat een ontruiming emoties op kan roepen. Zeker na het overlijden van een dierbare. Er moeten een hoop praktische zaken geregeld worden. Het uitzoeken van persoonlijke spullen gaat gepaard met de nodige herinneringen en het valt vaak zwaar om afstand te doen van de resterende inboedel. Naast het emotionele aspect kan het ook fysiek gezien een zware belasting zijn om een woning leeg te halen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat wij de woning netjes en respectvol ontruimen.

Prijsopgave

Wanneer u een offerte voor een ontruiming wenst, plannen wij graag een afspraak met u in op de te ontruimen locatie. Daar bespreken wij uw wensen, maar ook eventueel die van de woningbouwvereniging of makelaar. Wanneer wij samen met u door de woning lopen, maken wij foto’s om vast te leggen wat door ons ontruimd moet worden. Zo krijgen wij een goed beeld van de woning, de toegang en de nog aanwezige inboedel en zo krijgt u een duidelijk beeld over hoe wij te werk gaan. Hierna ontvangt u van ons een offerte op maat. Indien u akkoord gaat met onze offerte plannen wij graag, samen met u, de datum voor de ontruiming in.

Ontzorgen

Tijdens een ontruiming houden wij rekening met de omgeving en proberen wij eventuele overlast voor omwonenden tot een minimum te beperken. Spullen die nog bruikbaar zijn, krijgen een herbestemming en de overige spullen voeren wij verantwoord af. Nadat wij een woning bezemschoon opleveren, zorgen wij er voor dat ook een trappenhuis, galerij of lift netjes achterblijft. Mocht u niet zelf bij de oplevering kunnen of willen zijn, dan kunnen wij ook de oplevering voor u doen. Wij zorgen er dan voor dat alles netjes met de verhuurder of makelaar wordt afgewikkeld. U ontvangt foto’s van de vertrekken die wij voor u hebben ontruimd.